kotisivu 28.05.03 fiat 002

FIATAGRI – varaosat (New Holland)

Olemme tuoneet Italiasta Fiat-traktoreiden varaosia vuodesta 1986 lähtien. Varasto-ohjelmaamme kuuluu tarvituimmat voimansiirto-osat, kytkimet, hydraulipumput, moottorinosat jne. Varaosia tuodaan nopeasti myös asiakkaiden tarpeen mukaan, painavat osat rekalla ja kevyemmät lentorahtina. Pisimpään yhteistoiminta on jatkunut G.B.Ricambi Spa:n kanssa vuodesta 1987. Lisäksi toimittajinamme on muita tiettyjen laatuvaraosien valmistamiseen erikoistuineita tehtaita.

 

G.B. RICAMBI SPA on New Hollandin jälkeen italian suurin N.H.-traktoreiden (FIAT) varaosatoimittaja. G.B.:n varasto-ohjelmaan kuuluu yli 50.000 erilaista N.H. ja Fiat-Allis laatuvaraosaa.

Tarvittaessa osa lähtee tehtaalta tilauspäivänä ja on asiakkaalla Suomessa seuraavana päivänä. Pidämme varastossa GB-voimansiirto-osia, akseleita, tasauspyörästöjä jne.

GB boxes cut
GBNETTIRICAMBI
kotisivu 02.06.03 zetor 001
kotisivu 02.06.03 zetor 003

Zetor ja Ursus varaosat

Olemme tuoneet Zetor ja Ursus varaosia maahan jo vuodesta 1982 lähtien. Toimittajina on ollut suuri joukko Puolalaisia, Tsekkiläisiä ja Slovakialaisia alkuperäisvaraosa-valmistajia ja kauppiaita. Zetor ja Ursus traktorien maahantuonti on hiipunut viime vuosina, mutta käyttökelpoista kalustoa on kuitenkin vielä runsaasti liikenteessä. Meillä on yhä suuri Zetor – Ursus varaosavarasto. Varasto-ohjelmassamme on Zetor UR 1, UR 2, UR 3, UR 4 ja Ursus traktoreihin mm. moottorin osia, kytkinosia, voimansiirto-osia, hydrauliikkapumppuja, sähköosia ja suodattimia jne.

Täydennämme osavalikoimaa säännöllisesti Tsekkiläisiltä alkuperäisosatoimittajilta.

Myös kaikkea ZETOR varaosaa pikapaketteina nopeasti ja edullisesti Tsekeistä.